Over

Hallo!

Jullie kennen het vast en zeker. Je bent op zoek naar de ideale foto om op te hangen in de woonkamer. Wanneer je even door je foto’s bladert, merk je wel dat je veel foto’s genomen hebt de afgelopen maanden, maar bijna aan iedere foto mankeert er iets. Iemand doet net zijn ogen toe, de camera heeft gefocust op een verkeerd punt of het meest voorkomende probleem: doordat jij altijd diegene bent met de camera in je handen sta je zelf nooit op de foto. Aan al die problemen kan ik een mouw passen!

Ik ben Eva, fotograaf in het West-Vlaamse Koekelare. Je kan bij mij in de studio terecht voor een leuke fotoreportage of we spreken af op een door jullie gekozen locatie. Ben je op zoek naar een fotograaf voor volgende opdrachten, dan ben je bij mij aan het goeie adres. Kinderfotografie zoals portretten en communiefoto’s, gezins- en familiefotografie dit zowel geposeerd als een Day in the life-reportage, koppelfotografie voor een romantische fotoshoot en huisdierenfotografie.

Op de homepagina vind je mijn portfolio terug. Wil je graag meer foto’s zien? Bekijk dan mijn Instagramaccount.

Voor iedere categorie fotoreportages geef ik op de website een uitgebreide uitleg en de mogelijke formules en prijzen mee.

Wanneer al je vragen beantwoord zijn, leggen we een datum vast.

Een aantal dagen voor de fotoshoot neem ik nog even contact met je op om te luisteren naar jullie verwachtingen en wensen.

Tijdens de fotoshoot probeer ik jullie het zo comfortabel mogelijk te maken met de camera en mezelf. Ik ga op een losse manier te werk. Statige, ingestudeerde nummertjes niet zo mijn ding zijn. Ik probeer van iedere foto een uniek beeld te maken die jullie nog jaren kunnen koesteren. Voel jullie vrij om mij vragen te stellen en suggesties te geven tijdens de reportage. Hoe meer ideeën hoe beter!

Na de fotoreportage heb ik even de tijd nodig om de foto’s te bewerken. Dit duurt maximum 2 weken. Daarna krijgen jullie van mij alle (geslaagde) foto’s in hoge resolutie.

Je bent bij mij niet verplicht om foto’s te laten ontwikkelen. Je krijgt alle foto’s op usb-stick waardoor jullie zelf de foto’s kunnen laten ontwikkelen in het juiste formaat en bij een speciaalzaak naar keuze. Ik vind het wel fijn wanneer jullie mij vermelden bij eventuele foto’s die je post op sociale media :).

Oeps, ik ben mijn foto’s kwijt! Geen probleem, ik hou alle kopieën bij.

Spread the word!

Ben je helemaal overtuigt of heb je nog een aantal vragen? Geen probleem! Neem gerust contact met mij op. Dit kan per telefoon 0465/033.536 of per mail info@defotodroom.com .

Wat mensen zeggen

You don’t take a photograph, you make it.

Ansel Adams

Veel meer dan onze talenten, zijn het onze keuzes die bepalen wie we werkelijk zijn.

J. K. Rowling

Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.

Peter Lindberg
<span>%d</span> bloggers liken dit: